Μεζονέτα Παλαιά (Βόλος) 112.000 € 727 €/τ.μ.

Κωδικός: 261001-92 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Διατίθεται προς πώληση, αποκλειστικά από το γραφείο μας!
Μεζονέτα στα Παλαιά του Βόλου. Αποτελείται από δύο αυτοτελείς ορόφους συνολικής επιφάνειας 154 τ.μ., κατασκευής του 2005. Ο κάτω όροφος (89 τ.μ) αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ευρύχωρη κουζίνα, μπάνιο και ένα χολ. Ο επάνω όροφος (65 τ.μ) περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο με jacuzzi, καθώς και έναν μεγάλο ενιαίο χώρο όπου βρίσκεται το καθιστικό, η τραπεζαρία και το τζάκι. Πρόκειται για μεζονέτα άριστης κατάστασης, πλήρως ανακαινισμένης, με μεγάλες βεράντες, αυλή και αποθηκευτικό χώρο. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου και η θέρμανση είναι φυσικού αερίου. Η οικοδομή διαθέτει εσωτερικό και εξωτερικό κλιμακοστάσιο κάνοντας τον έναν όροφο ανεξάρτητο από τον άλλον. Βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή σε όμορφη και ήσυχη συνοικία του Βόλου, με εντυπωσιακή θέα προς το αστικό τοπίο και το Πήλιο.
Επιπλέον, διαθέτει σίτες παντού,είσοδο υπηρεσίας,δορυφορική κεραία και μπάρα για δίκυκλα,Υπάρχει η δυνατότητα να πωληθεί μαζί με τα έπιπλα και τις ηλεκτρικές συσκευές.
Το όλο ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο 200 τ.μ.
Εξαιρετική οικία σε προνομιούχα περιοχή της πόλης του Βόλου.

Δογκάκης Ανδρέας


Μαγνήτων 14, 38333
Βόλος
Τηλέφωνο: 24210 78205
Email: info@bee-iolkos.gr


Ονομάζομαι Ανδρέας Νικ. Δογκάκης, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Κατοικώ στην πόλη του Βόλου από το 1983, σπούδασα Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ενώ παράλληλα ολοκληρώνω τις Μεταπτυχιακές μου σπουδές πάνω στον ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά