Διαμέρισμα Άγιος Κωνσταντίνος (Βόλος) 87.000 € 744 €/τ.μ.

Κωδικός: 261002-454 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Σε αποκλειστικότητα από την Bee Iolkos Real Estate!!
Προς πώληση όμορφο και διαμπερές διαμέρισμα 117 τ.μ. στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, επί της οδού Νικοτσάρα.
Πρόκειται για διαμέρισμα τρίτου ορόφου, διαμπερές και ευήλιο, με ενιαία σαλονοτραπεζαρία με τζάκι, κουζίνα, χολ, 3 υπνοδωμάτια, μπάνιο, wc, δύο μπαλκόνια (ένα στην πρόσοψη και ένα στην πίσω όψη). Δεν διαθέτει κάποιο σύστημα θέρμανσης αυτή τη στιγμή (καλοριφέρ υπάρχουν εγκατεστημένα) , το πάτωμα αποτελείται από μάρμαρο καλής ποιότητας και παρκέ στα υπνοδωμάτια, τα κουφώματα είναι αλουμινίου, ενώ διαθέτει τέντες. Χρήζει αρκετών επισκευών και μερικής ανακαίνισης.
Βρίσκεται σε πολύ όμορφη γειτονιά, στη συμβολή των οδών Νικοτσάρα και Κωνσταντά, πολύ κοντά στο κέντρο και την παραλία, πλησίον κεντρικών οδών, οργανωμένης τοπικής αγοράς, στάσεων αστικής συγκοινωνίας, σχολείων, ενώ η περιοχή δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα στάθμευσης. Τιμή συζητήσιμη.

Λαΐνα Νάνσυ


Μαγνήτων 14, 38333
Βόλος
Τηλέφωνο: 24210 78205
Email: info@bee-iolkos.gr


Oνομάζομαι Νάνσυ Λαΐνα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Νέα Αγχίαλο Βόλου, σπούδασα Πολιτικός Μηχανικός Έργων Υποδομής και Εκπαιδευτικός Πολιτικός Μηχανικός Έργων Υποδομής στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αθηνών και κατοικώ στο Βόλο. Από τον Μάιο του 2016, υπό την σκέπη του ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά