Διαμέρισμα Κέντρο (Θεσσαλονίκη - Κέντρο) 115.000 € 1.533 €/τ.μ.

Κωδικός: 231001039-315 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Πωλείται στο κέντρο τής Θεσσαλονίκης πολυτελές διαμέρισμα 4ου ορόφου, μικτού εμβαδού 75 τ.μ.

Η τοποθεσία του είναι πολύ κεντρική και με άμεση πρόσβαση σε αγορά, μέσα μεταφοράς και το Πανεπιστήμιο, ενώ η πολυκατοικία είναι σε καλή κατάσταση με ανακαινισμένο ανελκυστήρα.

Το διαμέρισμα είναι προσόψεως, διαμπερές και φωτεινό, με μικρό μπαλκόνι που βλέπει στην οδό Αγίας Σοφίας. Αποτελείται από σαλοκουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο.

Έχει ανακαινιστεί ριζικά με ποιοτικά υλικά και σε μοντέρνο σχεδιασμό, με όμορφες διακοσμητικές λεπτομέρειες και εντυπωσιακό φωτισμό. Είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές, κλιματιστικά και εγκατάσταση ατομικής θέρμανσης αερίου.

Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο και μοντέρνο διαμέρισμα σε ιδανική τοποθεσία, έτοιμο για ιδιοκατοίκηση ή και εκμετάλλευση βραχυχρόνιας ή μακροχρόνιας μίσθωσης.

Γεωργιάδης Άγγελος


Μητροπόλεως 20, 54624
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 26 00 03
Email: info@bee-spot.gr


Ονομάζομαι Άγγελος Γεωργιάδης και, ύστερα από ενασχόληση στους κλάδους της παραγωγής και των υπηρεσιών στον ιδιωτικό τομέα, το 2013 εντάχθηκα στην οικογένεια της Bee real estate, μίας εταιρίας με όραμα για τις κτηματομεσιτικές υπηρεσίες. Δραστηριοποιούμαι ως ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά