Διαμέρισμα Αγία Τριάδα (Θερμαϊκός) 100.000 € 935 €/τ.μ.

Κωδικός: 239201000-139 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ με ασφάλεια το ακίνητο που επιθυμείτε. WEBee Real Estate Πανελλαδικό δίκτυο Συμβούλων ακίνητης περιουσίας.

Αναλυτική περιγραφή : Αγία Τριάδα, ΑΠΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ . Το διαμέρισμα των 107τμ βρίσκετε στον 4ο όροφο διαθέτει δύο δωμάτια - σαλοκουζίνα και κατασκευάστηκε το 2001 έχει καταπληκτική θέα, βρίσκετε δίπλα στην θάλασσα και μέσα στο πράσινο, δύο βήματα από την Θεσσαλονίκη. Διαθέτει άνετα δωμάτια, τεράστιο μπάνιο, κουζίνα εκπληκτική με όλα τα ηλεκτρικά ( ποιότητας ) μπαλκόνια περιμετρικά και ενεργειακό τζάκι. Επίσης κλιματιστικό, τέντες νάιλον για τον αέρα και αποθήκη 11τμ στο υπόγειο, τέλος παρκινγκ για δύο αυτοκίνητα στη πυλωτή. Η ποιότητα του διαμερίσματος γίνετε αμέσως εμφανής με το άνοιγμα της θωρακισμένης εξώπορτας, το μάρμαρο Άγιαξ στον χώρο της σαλοκουζίνας εντυπωσιάζει και δίνει μία ακριβή πολυτέλεια σε συνδυασμό με τα δρύινα ξύλινα δάπεδα των δωματίων. Η κατοικία είναι διακοσμημένη ( ζωγραφισμένη ) με εικόνες από την εξωτική ινδονήσια και σε συνδυασμό με την επίπλωση δίνουν μία εξωτική αίσθηση στον επισκέπτη.

WEBee Real Estate....Τα ακίνητα είναι Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ

Όλα τα ακίνητα ελέγχονται και αξιολογούνται με υπευθυνότητα και αξιοπιστία από τον Αρχιτέκτονα Μηχανικό του γραφείου μας . Αναζητώντας την καλύτερη αξιοποίηση του ακινήτου εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες και το δίκτυο της WEBee Real Estate σε όλη την Ελλάδα που επιτυγχάνουν για εσάς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα.

Αν επιθυμείτε καριέρα στον πολύ ενδιαφέρον χώρο της κτηματαγοράς σας περιμένουμε να κουβεντιάσουμε τις νέες σας προοπτικές. Αποστολή βιογραφικού στο email που βλέπετε παρακάτω.

Σιβρή Kατερίνα


Ανθέων 110, 57019
Ν. Επιβάτες, Δήμος Θερμαϊκού
Τηλέφωνο: 23920 21 441
Email: info@bee-sivris.gr


Γεννήθηκα το 1961 στην πόλη της Θεσσαλονίκης όπου και διαμένω συνεχώς μέχρι σήμερα. Ως Ιδρυτής της ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΙΒΡΗΣ (1990- 2015 ) με πολλά έργα στον δήμο Θερμαϊκού και σύμβουλος της sivris real estate μπορώ να εγγυηθώ ότι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά