Διαμέρισμα Αγία Τριάδα (Θερμαϊκός) 100.000 € 935 €/τ.μ.

Κωδικός: 239201015-139 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ το ακίνητο που επιθυμείτε με την εγγύηση της Bee Sivris Real Estate. Είμαστε κατασκευαστές και γνωρίζουμε τα ακίνητα καλύτερα από τον καθένα Bee Sivris Real Estate για όσους μας γνωρίζουν σημαίνει σχέση εμπιστοσύνης.

Αναλυτική περιγραφή : Αγία Τριάδα, ΑΠΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ . Το διαμέρισμα των 107τμ βρίσκετε στον 4ο όροφο διαθέτει δύο δωμάτια - σαλοκουζίνα και κατασκευάστηκε το 2001 έχει καταπληκτική θέα, βρίσκετε δίπλα στην θάλασσα και μέσα στο πράσινο, δύο βήματα από την Θεσσαλονίκη. Διαθέτει άνετα δωμάτια, τεράστιο μπάνιο, κουζίνα εκπληκτική με όλα τα ηλεκτρικά ( ποιότητας ) μπαλκόνια περιμετρικά και ενεργειακό τζάκι. Επίσης κλιματιστικό, τέντες νάιλον για τον αέρα και αποθήκη 11τμ στο υπόγειο, τέλος παρκινγκ για δύο αυτοκίνητα στη πυλωτή. Η ποιότητα του διαμερίσματος γίνετε αμέσως εμφανής με το άνοιγμα της θωρακισμένης εξώπορτας, το μάρμαρο Άγιαξ στον χώρο της σαλοκουζίνας εντυπωσιάζει και δίνει μία ακριβή πολυτέλεια σε συνδυασμό με τα δρύινα ξύλινα δάπεδα των δωματίων. Η κατοικία είναι διακοσμημένη ( ζωγραφισμένη ) με εικόνες από την εξωτική Jamaica και σε συνδυασμό με την επίπλωση δίνουν μία εξωτική αίσθηση στον επισκέπτη.

Sivris Real Estate. Τα ακίνητα είναι Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ εδώ και τρις γενεές.
Τα ακίνητα που προωθούμε ελέγχονται και αξιολογούνται με υπευθυνότητα και αξιοπιστία από το τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό του γραφείου μας . Αναζητώντας την καλύτερη αξιοποίηση του ακινήτου εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες για να προωθήσουν με ταχύτητα, ασφάλεια, εχεμύθεια και επιτυχημένα το ακίνητό σας. Μη χάνετε πραγματικές ευκαιρίες για οικόπεδα και αγροτεμάχια που δεν χάνουν ποτέ την αξία τους.
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα.

Κοτανίδης Θοδωρής


Ανθέων 110, 57019
Ν. Επιβάτες, Δήμος Θερμαϊκού
Τηλέφωνο: 23920 21 441 / 2310 941804
Email: info@bee-sivris.gr


Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά