Μονοκατοικία Αγ. Βασίλειος (Βόλος) 53.000 € 500 €/τ.μ.

Κωδικός: 261002-390 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Διατίθεται προς πώληση γωνιακή διώροφη μονοκατοικία κατασκευής 1960 περίπου, μερικώς ανακαινισμένη.
Έχει εμβαδόν 53 τ.μ. έκαστος όροφος , βρίσκεται σε οικόπεδο συνολικού εμβαδού 99 τ.μ., με ημιυπόγειο χώρο 15 τ.μ. περίπου.
Χρήζει οπωσδήποτε ανακαίνισης και βελτιώσεων. Διαθέτει εσωτερική ξύλινη σκάλα, η θέρμανση πραγματοποιείται μέσω 2 σομπών και 2 κλιματιστικών, ενώ διαθέτει και ηλιακό θερμοσίφωνα.
Ο ισόγειος όροφος αποτελείται από κουζίνα, σαλονοτραπεζαία, και λουτρό. ενώ ο 1ος όροφος διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, ένα άνετο χολ (που μπορεί να διαμορφωθεί σαν 3ο υπνοδωμάτιο), το wc και η βεράντα.
Τα κουφώματα είναι ξύλινα μονής υάλωσης, το πάτωμα αποτελείται από πλακάκι και πλαστική επίστρωση πλακακιού (στον 1ο όροφο), η αυλή είναι άνετη και περιποιημένη, διαθέτει τέντες, ενώ είναι πολύ φωτεινό.
Μια αδιαμφισβήτητα πολύ καλή επιλογή για κάποιον που επιζητεί μια άνετη οικία, σε βολική τοποθεσία, πλησίον supermarket, σχολείων, στάσεων αστικής συγκοινωνίας.

Λαΐνα Νάνσυ


Μαγνήτων 14, 38333
Βόλος
Τηλέφωνο: 24210 78205
Email: info@bee-iolkos.gr


Oνομάζομαι Νάνσυ Λαΐνα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Νέα Αγχίαλο Βόλου, σπούδασα Πολιτικός Μηχανικός Έργων Υποδομής και Εκπαιδευτικός Πολιτικός Μηχανικός Έργων Υποδομής στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αθηνών και κατοικώ στο Βόλο. Από τον Μάιο του 2016, υπό την σκέπη του ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά