Αγροτεμάχιο Λακκιά (Βασιλικά) 57.000 € 10 €/τ.μ.

Κωδικός: 239201000-159 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ με ασφάλεια το ακίνητο που επιθυμείτε. WBbee real estate Πανελλαδικό δίκτυο Συμβούλων ακίνητης περιουσίας.

Σύντομη περιγραφή : ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο 5740τμ στην περιοχή των Βασιλικών δίπλα στην κεντρική οδό προς Πολύγυρο. Το αγροτεμάχιο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, σε άριστη τοποθεσία για πολλές χρήσεις, δίπλα υπάρχουν πολλά κτίσματα ( κυρίως κατοικίες). Η αξία του είναι πραγματική διότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε χρήση από απλή καλλιέργεια έως το καλύτερο κτήμα, ρεύμα νερό τηλέφωνο υπάρχουν δίπλα. Δείτε αυτό το αγροτεμάχιο που δεν χάνει την αξία του μια και η τιμή του είναι πολύ καλή.

WBbee real estate Τα ακίνητα είναι η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ

Μη χάνετε πραγματικές ευκαιρίες για οικόπεδα και αγροτεμάχια που δεν χάνουν ποτέ την αξία τους. Όλα τα ακίνητα τα διαχειρίζεται με υπευθυνότητα και αξιοπιστία ο Αρχιτέκτων Μηχανικός του γραφείου. Αναζητώντας την καλύτερη αξιοποίηση του ακινήτου εμπιστευτείτε τους ειδικούς, σε συνεργασία με την WBbee real estate σε όλη την Ελλάδα επιτυγχάνουμε για εσάς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αν επιθυμείτε καριέρα στον πολύ ενδιαφέροντα χώρο της κτηματαγοράς σας περιμένουμε να κουβεντιάσουμε τις νέες σας προοπτικές. Αποστολή βιογραφικού στο email που βλέπετε παρακάτω.

Σιβρή Kατερίνα


Ανθέων 110, 57019
Ν. Επιβάτες, Δήμος Θερμαϊκού
Τηλέφωνο: 23920 21 441
Email: info@bee-sivris.gr


Γεννήθηκα το 1961 στην πόλη της Θεσσαλονίκης όπου και διαμένω συνεχώς μέχρι σήμερα. Ως Ιδρυτής της ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΙΒΡΗΣ (1990- 2015 ) με πολλά έργα στον δήμο Θερμαϊκού και σύμβουλος της sivris real estate μπορώ να εγγυηθώ ότι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά