Αγροτεμάχιο Λακκιά (Βασιλικά) 57.000 € 10 €/τ.μ.

Κωδικός: 239201014-159 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ με ασφάλεια το ακίνητο που επιθυμείτε. Bee Sivris Real Estate-Πανελλαδικό δίκτυο Συμβούλων ακίνητης περιουσίας.

Σύντομη περιγραφή : ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο 5740τμ στην περιοχή των Βασιλικών δίπλα στην κεντρική οδό προς Πολύγυρο. Το αγροτεμάχιο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, σε άριστη τοποθεσία για πολλές χρήσεις, δίπλα υπάρχουν πολλά κτίσματα ( κυρίως κατοικίες). Η αξία του είναι πραγματική διότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε χρήση από απλή καλλιέργεια έως το καλύτερο κτήμα, ρεύμα νερό τηλέφωνο υπάρχουν δίπλα. Δείτε αυτό το αγροτεμάχιο που δεν χάνει την αξία του μια και η τιμή του είναι πολύ καλή.

Bee Sivris Real Estate Τα ακίνητα είναι η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ

Μη χάνετε πραγματικές ευκαιρίες για οικόπεδα και αγροτεμάχια που δεν χάνουν ποτέ την αξία τους. Όλα τα ακίνητα τα διαχειρίζεται με υπευθυνότητα και αξιοπιστία ο Αρχιτέκτων Μηχανικός του γραφείου. Αναζητώντας την καλύτερη αξιοποίηση του ακινήτου εμπιστευτείτε τους ειδικούς, σε συνεργασία με την Bee Real Estate σε όλη την Ελλάδα επιτυγχάνουμε για εσάς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Γραμματικόπουλος Λεωνίδας


Ανθέων 110, 57019
Ν. Επιβάτες, Δήμος Θερμαϊκού
Τηλέφωνο: 23920 21 441
Email: info@bee-sivris.gr


Ονομάζομαι Γραμματικόπουλος Λεωνίδας και είμαι Αρχιτέκτων – Μηχανικός, κατοικώ μόνιμα στον δήμο Θερμαϊκού και στα 35 χρόνια της σταδιοδρομίας μου έχω εκπονήσει δεκάδες μελέτες αστικών κτηρίων στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και αρκετές βιοτεχνικών ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά