Διαμέρισμα Κουκάκι - Παιδική Χαρά (Κουκάκι - Μακρυγιάννη) 350.000 € 4.217 €/τ.μ.

Κωδικός: 301001-1053 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

(301001-1053)
Δείτε την εικονική περιήγηση!
Πωλείταιι πολυτελούς κατασκευής και επίπλωσης κατοικία (οροφοδιαμέρισμα) πλησίον περιοχής Παιδική Χαρά στο Κουκάκι. Το ρετιρέ οροφοδιαμέρισμα των 83τμ βρίσκεται στον 7ο όροφο πολυκατοικίας πολυτελούς κατασκευής του 2007 και διαθέτει έναν μεγάλο ενιαίο χώρο σαλονιού και κουζίνας με μεγάλα ανοίγματα με θέα προς τον Υμηττό και την Ακρόπολη, δύο υπνοδωμάτια και ένα μεγάλο λουτρό. Διαθέτει συναγερμό, κλιματιστικά σε όλα τα δωμάτια, πόρτα ασφαλείας, τέντες στην βεράντα της πρόσοψης, πλήρη επίπλωση και εξοπλισμό (εκτός από ηλεκτρική κουζίνα και πλυντήριο ρούχων), θέση στάθμευσης στο υπόγειο της πολυκατοικίας.
Η πολυκατοικία βρίσκεται σε κομβικό σημείο, σε μικρή απόσταση από το σταθμό μετρό Φιξ και όλες τις επίγειες συγκοινωνίες (λεωφορεία, τρόλεϊ κλπ).

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και η αναφορά του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Υπολογιστής δανείου


350000Μηνιαία δόση:
Σε συνεργασία με

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.


Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

Υπολογίστε το επιτόκιο και τη δόση του δανείου σας


* Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
Κατεχάκη Αγγελική Ειρήνη


Λεωφόρος Ποσειδώνος 46, 17561
Παλαιό Φάληρο, Αθήνα
Τηλέφωνο: 2111820301
Email: info@bee-live.gr


Η Bee Live Real Estate, μέλος του κτηματομεσιτικού δικτύου της Bee real estate με παρουσία σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, ιδρύθηκε στις αρχές του 2018 για να εξυπηρετήσει όσους ζουν στην Αθήνα ή επιθυμούν να επενδύσουν σε ένα ακίνητο στην Αθήνα ή στα νότια προάστια της ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά