Υπολογιστής δανείου
  • 442500.0 €
  • 4.60%
  • Μηνιαία δόση
    583€
    Σε συνεργασία με
    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

    Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    * Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
    Γιάννα Παπανικολάου
    Γιάννα
    Παπανικολάου

    Στοιχεία Διεύθυνσης:
    Ίωνος Δραγούμη (με Πάικου γωνία) 35 546 25

    Κέντρο, Θεσσαλονίκη

    Τηλέφωνο: 2310 222 905

    Email: info@bee-executive.gr Ονομάζομαι Γιάννα Παπανικολάου.Γεννήθηκα ,μεγάλωσα και ζω στην Θεσσαλονίκη. Μετά το τέλος των σπουδών μου επάνω στις δημόσιες σχέσεις,επικοινωνία και κύκλο γραμματείας εργάστηκα ως γραμματέας σε μεγάλη εταιρεία εισαγωγών. Όμως το πάθος μου για τις πωλήσεις με κέρδισε.Εργάστηκα για αρκετά χρόνια στις πωλήσεις και ως υπεύθυνη πωλήσεων σε καταστήματα και εταιρείες.Το 2007 δραστηριοποιήθηκα στο χώρο τ...

    Γνωρίστε περισσότερα

    Bee Executive
    Επικοινωνία
  • Μονοκατοικία 300 τ.μ.
    Πανόραμα (Θεσσαλονίκη - Περιφ/κοί δήμοι)
    • 300 τ.μ.
    • Δωμάτια 6
    • Μπάνια 2
    • ΙΣ
    590000 1966/τ.μ.
    Κωδ. Ακινήτου: 231101079-638

    Πωλείται, στο Πανόραμα ,μονοκατοικία 300 τμ 3ων επιπέδων μέσα σε οικόπεδο 750 τμ μοναδικής αισθητικής και πολυτέλειας με απεριόριστη θέα.Η κατασκευή της ολοκληρώθηκε το 2008 και πωλείται και επιπλωμένο όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Αυτή την στιγμή για εξυπηρέτηση του ιδιοκτήτη η κατοικία είναι χωρισμένη σε ένα διαμέρισμα ισογείου 100 τμ περίπου και σε μια μεζονέτα 200 τμ περίπου 2 επιπέδων. Ενώνονται άνετα και υπάρχει και θέση για ανελκυστήρα.Το ισόγειο διαθέτει μια άνετη σαλοκουζίνα με τζάκι,2 υπνοδωμάτια με βεστιάριο ,μπάνιο,αποθήκη εντός και μεγάλη βεράντα που κλείνει με πτυσσόμενα κουφώματα και έχει άμεση πρόσβαση στον υπέροχα διαμορφωμένο κήπο 650 τμ περίπου.Στον κήπο υπάρχει μπάρμπεκιου και σπιτάκι κηπουρού. Τα επάνω 2 επίπεδα διαθέτουν μια πολύ μεγάλη σαλοτραπεζαρία με τζάκι και μεγάλα ανοίγματα παραθύρων για να μπαίνει άπλετα το φώς και να απολαμβάνεις την θέα ,κουζίνα χωριστή ,WC και βεράντες εμπρός και πίσω.Ανεβαίνοντας τις μαρμάρινες σκάλες συναντάς την κυρίως κρεβατοκάμαρα και λίγα σκαλοπάτια επάνω τα 2 παιδικά υπνοδωμάτια με βεράντες και το μπάνιο με παράθυρο.Θερμαίνεται με ατομικό πετρέλαιο και έχει 2 παροχές σε όλα.Επίσης διαθέτει 4 θέσεις στάθμευσης και στο συγκρότημα άλλες 2 θέσεις επισκεπτών.Πρόκειται για μια πολύ όμορφη και λειτουργική μονοκατοικία μέσα σε συγκρότημα κατοικιών που απευθύνεται σε ιδιαίτερους πελάτες!!!

    Μονοκατοικία
    Επίπεδα: 3
    Θέρμανση: Αυτόνομη πετρέλαιο
    Ενεργειακή Κλάση: Β+
    Έτος Κατασκευής: 2008
    Επιπλωμένο
    Αποθήκη
    Πόρτα Ασφαλείας
    Ασανσέρ
    Κήπος
    Χώρος Στάθμευσης
    Βεράντες
    Κλιματισμός
    Τζάκι
    Διαμπερές
    Πρόσοψης
    Ψευδοροφή
    Εσωτερική Σκάλα
    Επιτ/νται Κατοικίδια
    Συνεργαζόμενο Γραφείο:
    Bee Executive