Διαμέρισμα Θερμαϊκός (Θεσσαλονίκη - Περιφ/κοί δήμοι) 75.000 € 833 €/τ.μ.

Κωδικός: 239201015-456 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ το ακίνητο που επιθυμείτε με την εγγύηση της Bee Sivris Real Estate. Είμαστε κατασκευαστές και γνωρίζουμε τα ακίνητα καλύτερα από τον καθένα Bee Sivris Real Estate για όσους μας γνωρίζουν σημαίνει σχέση εμπιστοσύνης.

Περιγραφή ακινήτου : ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΕ Αποκλειστικότητα ωραίο διαμέρισμα 90τμ στον δεύτερο όροφο καλοσυντηρημένης οικοδομής στου Νέους Επιβάτες με εξαιρετική θέα και σε πολύ καλό σημείο. Το διαμέρισμα διαθέτει δύο δωμάτια και μεγάλη σαλοκουζίνα, το μπάνιο είναι επίσης μεγάλο όπως και τα μπαλκόνια του. Βρίσκετε δίπλα σε αγορά, στάση και κοντά στην παραλία με την καταπληκτική αμμουδιά. Από κάθε άποψη είναι ένα καλό διαμέρισμα που καλύπτει όλα τα γούστα.

Sivris Real Estate. Τα ακίνητα είναι Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ εδώ και τρις γενεές.

Τα ακίνητα που προωθούμε ελέγχονται και αξιολογούνται με υπευθυνότητα και αξιοπιστία από το τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό του γραφείου μας . Αναζητώντας την καλύτερη αξιοποίηση του ακινήτου εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες για να προωθήσουν με ταχύτητα, ασφάλεια, εχεμύθεια και επιτυχημένα το ακίνητό σας. Μη χάνετε πραγματικές ευκαιρίες για οικόπεδα και αγροτεμάχια που δεν χάνουν ποτέ την αξία τους.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα.

Κοτανίδης Θοδωρής


Ανθέων 110, 57019
Ν. Επιβάτες, Δήμος Θερμαϊκού
Τηλέφωνο: 23920 21 441
Email: info@bee-sivris.gr


Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά