Μεζονέτα Πανόραμα (Αλεξανδρούπολη) 440.000 € 1.600 €/τ.μ.

Κωδικός: 255101001-116164 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Πωλείται από την Bee At Home , βίλα 275 τ.μ. σε αγροτεμάχιο 7,5 στρεμμάτων στο πανόραμα Αλεξανδρούπολης. Η βίλα έχει πανοραμική θέα στο θρακικό πέλαγος και στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. Αποτελείται από δύο επίπεδα , ισόγειο με μία μεγάλη σαλοκουζίνα , δύο υπνοδωμάτια , δύο τουαλέτες και πρώτο όροφο με δύο master υπνοδωμάτια και δύο τουαλέτες. Διαθέτει πόρτα ασφαλείας, ανοιχτό χώρο στάθμευσης, 2,360 τ.μ. κήπο με δέντρα, ιδιόκτητη ταράτσα 80 τ.μ. , εξώστη 80 τ.μ., σοφίτα, ταμιευτήρα νερού, εγκατάσταση ανελκυστήρα, μεγάλη αποθήκη καθώς και ένα υπόγειο 150 τ.μ. . Η θέρμανση της είναι αυτόνομη πετρελαίου καθώς διαθέτει τζάκι και κλιματισμό.
Τιμή: 440.000€

Υπολογιστής δανείου


440000Μηνιαία δόση:
Σε συνεργασία με

Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.


Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

Υπολογίστε το επιτόκιο και τη δόση του δανείου σας


* Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
Γρηγοράκης Ηλίας


Λεωφ. Δημοκρατίας 375, 68100
Αλεξανδρούπολη
Τηλέφωνο: 25510 851 80
Email: info@bee-athome.gr


Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά