Γραφείο Βυζάντιο (Καλαμαριά) 2.250 € 9 €/τ.μ.

Κωδικός: 231071036-700 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ πολυτελής χώρος γραφείων – επαγγελματικής στέγης 1ου ψηλού ορόφου συνολικής επιφανείας 248 τμ στην περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, σε διασταύρωση οδών μεγάλης προβολής.
Αποτελείται από χώρο εισόδου – γραμματείας- υποδοχής, επιμέρους κεντρικούς εργασιακούς χώρους διαμορφωμένους με ελαφρά χωρίσματα που μπορούν εύκολα να τροποποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη, κουζίνα και 2 λουτρά.
Ο χώρος βρίσκεται σε οικοδομή πολυτελέστατης κατασκευής του 1996, διαθέτει θερμομονωτικά κουφώματα διπλής υάλωσης ενώ θερμαίνεται με δικό του αυτόνομο σύστημα θέρμανσης – ψύξης.
Διαθέτει άνετους λειτουργικούς χώρους, θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, εξωτερικά– θερμομονωτικά – ηχομονωτικά κουφώματα και επενδύσεις δαπέδων από πλάκες ιταλικού γρανίτη.
Βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο στην καρδιά του εμπορικού κέντρου ανατολικά της πόλης με αγορά και στάσεις λεωφορείων.
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ακίνητο που έχει κατασκευαστεί με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας, θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και οικολογικού σχεδιασμού και μπορεί να φιλοξενήσει τα γραφεία πολλών ειδών επιχειρήσεων, ιατρεία, τεχνικά γραφεία, κ.α, σε ιδιαίτερα πλεονεκτική τοποθεσία και σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή ενοικίου.
Ο χώρος μπορεί να συνδυαστεί με μίσθωση και θέσεων parking στο υπόγειο garage του κτιρίου.
Ένας μοναδικός εργασιακός χώρος στην πόλη !!!

Κουμπάνης Απόστολος


Καρακάση 52, 54644
Ανατολική, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 98 98 70
Email: info@bee-one.gr


Αποφοίτησα από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1987. Δραστηριοποιήθηκα αρχικά στην Αθήνα ιδρύοντας το δικό μου γραφείο με αντικείμενο την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών επαγγελματικών χώρων ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά