Γραφείο Πυλαία (Θεσσαλονίκη - Περιφ/κοί δήμοι) 1.450 € 9 €/τ.μ.

Κωδικός: 231071036-674 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ πολυτελής χώρος γραφείων - επαγγελματική στέγη 1ου ψηλού ορόφου, επιφανείας 157 τμ, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του Mediterranean Cosmos.
Ο χώρος βρίσκεται σε κτίριο υψηλών κατασκευαστικών προδιαγραφών κατασκευής του 2010, είναι γωνιακός, εμπρόσθιος, διαθέτει κουφώματα διπλής υάλωσης, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, πατώματα από πλακίδια ιταλικού γρανίτη, διαμορφωμένες ψευδοροφές με ενσωματωμένους προβολείς φωτισμού, ένα πλήρες σύστημα θέρμανσης –ψύξης, συναγερμού και εξαερισμού, κουζίνα, δικό του λουτρό, δομημένη καλωδίωση, επιμέρους γραφεία που μπορούν να επαναδιαμορφωθούν ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, και τρεις θέσεις Parking. Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα χρήσης μεγάλης αίθουσας συνεδρίων του κτιρίου.
Βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο στην καρδιά του εμπορικού κέντρου ανατολικά της πόλης.
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ακίνητο σε άριστη κατάσταση που μπορεί να φιλοξενήσει τα γραφεία πολλών ειδών επιχειρήσεων, δικηγορικά, λογιστικά, ασφαλιστικά και τεχνικά γραφεία, κ.α, σε ιδιαίτερα πλεονεκτική τοποθεσία μεγάλης προβολής..
Ένας μοναδικός γραφειακός χώρος, υψηλών κατασκευαστικών προδιαγραφών, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη !

Κουμπάνης Απόστολος


Καρακάση 52, 54644
Ανατολική, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 98 98 70
Email: info@bee-one.gr


Αποφοίτησα από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1987. Δραστηριοποιήθηκα αρχικά στην Αθήνα ιδρύοντας το δικό μου γραφείο με αντικείμενο την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών επαγγελματικών χώρων ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά