Υπολογιστής δανείου
  • 356250.0 €
  • 4.60%
  • Μηνιαία δόση
    583€
    Σε συνεργασία με
    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

    Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    * Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
    Γιώργος Ορφανίδης
    Γιώργος
    Ορφανίδης

    Στοιχεία Διεύθυνσης:
    Λεωφ. Κομνηνών 6 55236

    Πανόραμα, Θεσσαλονίκη

    Τηλέφωνο: 2310 34 00 34

    Email: info@bee-panoramic.gr

    Γνωρίστε περισσότερα

    Bee Panoramic
    Επικοινωνία
  • Διαμέρισμα 338 τ.μ.
    Συνοικισμός Νόμου 751 (Πανόραμα)
    • 338 τ.μ.
    • Δωμάτια 4
    • Μπάνια 4
    • 2ος
    475000 1405/τ.μ.
    Κωδ. Ακινήτου: 231041001-9431

    Πωλείται 338 τ.μ. μικτά (307 τ.μ. καθαρά) μοναδικό πολυτελές οροφοδιαμέρισμα ρετιρέ, τελευταίου επιπέδου οικοδομής με στέγη, 2ος όροφος 274 τ.μ. (243 τ.μ. καθαρά) και επιπλέον (64 τ.μ. σοφίτα).

    Μπαίνοντας στην κατοικία συναντάμε ένα χώρο υποδοχής (χωλ), το οποίο χωρίζει διακριτικά το καθημερινό καθιστικό της κατοικίας από το κύριο. Το καθιστικό είναι γωνιακό με τζάκι και μεγάλη βεράντα από όπου απολαμβάνουμε και όμορφη θέα προς τον Θερμαϊκό. Ο χώρος αυτός επικοινωνεί και με την κουζίνα της κατοικίας με ένα εσωτερικό παράθυρο από όπου μπορεί να σερβιριστεί κάποιος απευθείας, αλλά δίνεται και η δυνατότητα και σε όποιον βρίσκεται στον χώρο της κουζίνας να έχει επαφή με το περιβάλλον του καθιστικού.

    Το κυρίως σαλόνι της κατοικίας είναι ευρύχωρο με τζάκι και ανεξάρτητη βεράντα και είναι διαχωρισμένο διακριτικά από την τραπεζαρία έχοντας άμεση οπτική επαφή μεταξύ των δύο χώρων.

    Η κατοικία είναι ιδιαιτέρως προσεγμένη και διακοσμημένη με γούστο από τους ιδιοκτήτες του και απευθύνεται σε ανθρώπους που θα το αγαπήσουν αμέσως με την πρώτη ματιά.

    Ο χώρος της κουζίνας είναι ανεξάρτητος και γωνιακός με βεράντα παρέχοντας όλες τις ανέσεις στην οικοδέσποινα της κατοικίας αλλά και σε όλα τα μέλη της οικογένειας που θα τους άρεσαν να αφιερώνουν δημιουργικά τον χρόνο τους στον χώρο αυτό.

    Στο επίπεδο αυτό υπάρχουν επίσης η άνετη κρεβατοκάμαρα με βεστιάριο και μπάνιο, ένα υπνοδωμάτιο με χώρο γραφείου και δεύτερο μπάνιο, αλλά και το πλυσταριό της κατοικίας με αποθηκευτικό χώρο.

    Ανεβαίνοντας στην σοφίτα βλέπουμε τα άλλα δύο υπνοδωμάτια της κατοικίας με δύο μπάνια και έξτρα αποθηκευτικούς χώρους κάτω από την κεραμοσκεπή.

    Ως παρακολουθήματα υπάρχουν επιπλέον υπόγειοι αποθηκευτικοί χώροι 47 τ.μ.  και μία πυλωτή 130τ.μ. αποκλειστικής χρήσης καθώς επίσης και μεγάλος όμορφα διαμορφωμένος κήπος (Αναλογεί 24, 2% επί συνόλου οικοπέδου 2095 τ.μ) Η κατοικία έχει δυνατότητα σύνδεσης με το φυσικό αέριο και βρίσκεται δίπλα από πάρκα και αστική συγκοινωνία και πολύ κοντά σε αθλητικές εγκαταστάσεις και σχολεία.

    Επιπλέον χαρακτηριστικά:

    Δορυφορική κεραία, Δρόμος πρόσβασης Δημοτική οδός, Εντός σχεδίου πόλεως, Ζώνη οικιστική, Θέσεις στάθμευσης 3 καλυμμένες, Κήπος αποκλειστικής χρήσης, Κλιματιστικά 5, Κουφώματα αλουμινίου νέου τύπου, Πλυσταριό, Προεγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος στις Βεράντες, Πρόσβαση άσφαλτος, Τέντες ηλεκτρικές, Τζάκια 2.

    Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης.

    Η εταιρία Bee Panoramic και όλοι οι συνεργάτες της λειτουργούν βάσει της Ελληνικής νομοθεσίας περί μεσιτείας Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α και κατά την υπογραφή του εντύπου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της ταυτότητας και του ΑΦΜ σας.

    Είμαστε στη διάθεση σας για όλο το Πανόραμα.

    Διαμέρισμα
    Επίπεδα: 2
    Θέρμανση: Αυτόνομη πετρέλαιο
    Ενεργειακή Κλάση: Δ
    Έτος Κατασκευής: 1995
    Ρετιρέ
    Αποθήκη
    Πόρτα Ασφαλείας
    Συναγερμός
    Ασανσέρ
    Κήπος
    Χώρος Στάθμευσης
    Βεράντες
    Κλιματισμός
    Τζάκι
    Διαμπερές
    Οροφοδιαμέρισμα
    Πρόσοψης
    Εσωτερική Σκάλα
    Επιτ/νται Κατοικίδια
    Συνεργαζόμενο Γραφείο:
    Bee Panoramic