Κατάστημα Ιστορικό Κέντρο (Κέντρο Θεσσαλονίκης) 3.500 € 14 €/τ.μ.

Κωδικός: 231071036-480 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ πολυτελές κατάστημα συνολικής επιφανείας 252 τμ στην περιοχή του Κέντρου της Θεσσαλονίκης, δίπλα σε διασταύρωση της Τσιμισκή με οδό μεγάλης προβολής.
Το κατάστημα αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα και αποτελείται από χώρο ισογείου επιφανείας 99 τμ, χώρο παταριού 51 τμ και χώρο υπογείου 102 τμ.. Το κατάστημα είναι διαμπερές, διαθέτει μεγάλη πρόσοψη, τζαμαρίες σε όλο το ύψος του, αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου και δάπεδα από πλακίδια γρανίτη. Είναι εξοπλισμένο με πλήρες σύστημα αεραγωγών εξαερισμού, σύστημα κλιματισμού και πυρανίχνευσης & συναγερμού ενώ διαθέτει ακόμη διαμορφωμένες ψευδοροφές με ενσωματωμένα φωτιστικά σώματα.
Βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο στην καρδιά του εμπορικού κέντρου ανατολικά της πόλης με αγορά και στάσεις λεωφορείων.
Πρόκειται για ένα ακίνητο που μπορεί να φιλοξενήσει πολλές δραστηριότητες, και άλλες εμπορικές χρήσεις, σε ιδιαίτερα πλεονεκτική τοποθεσία.
Ένα μοναδικό ακίνητο προς Μίσθωση στο Κέντρο της πόλης !!

Κουμπάνης Απόστολος


Καρακάση 52, 54644
Ανατολική, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 98 98 70
Email: info@bee-one.gr


Αποφοίτησα από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1987. Δραστηριοποιήθηκα αρχικά στην Αθήνα ιδρύοντας το δικό μου γραφείο με αντικείμενο την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών επαγγελματικών χώρων ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά