Σαρρής Ιωάννης

Δείτε τα ακίνητα του συνεργάτη (0)

Κατοικίες: -

Επαγγελματική στέγη: -

Επιχειρήσεις: -

Γη: -

Πολυτεχνείου 27-29
TK 54626
Κέντρο Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310 272 272
Fax. 2310 272 273
site. www.bee-realestate.gr

Πληροφορίες

Είμαι ο Γιάννης Σαρρής, Broker και ιδιοκτήτης του Γραφείου Bee Gold και δραστηριοποιούμαι στον κλάδο των ακινήτων ως κατασκευαστής ιδιωτικών έργων και κτηματομεσίτης από το 1998.
Με σπουδές στο Managment και εξειδίκευση στον τομέα "Αξιοποίηση και Διαχείριση ακινήτων" (Msc. In Real Estate investment and Managment) από το κορυφαίο Βρετανικό Πανεπιστήμιο City University Business School, η ενασχόλησή μου στον κλάδο των ακινήτων υπήρξε δεδομένη εξ΄αρχής .
Ξεκινώντας λοιπόν από τότε έως και σήμερα, η δραστηριότητά μου στο χώρο είναι συνεχής με πολλά κατασκευαστικά έργα στο ενεργητικό μου χαρτοφυλάκιο.
Εμείς στην Bee GOLD Real Estate θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας οποιοδήποτε ζήτημά σας που αφορά τον κλάδο των ακινήτων.
Η εταιρία μας αναζητά καθημερινά ακίνητα στην περιοχή σας ωστε να εξυπηρετήσει το αξιολογημένο πελατολόγιο μας. Αυτό μαζί και με τον επαγγελματισμό μας, βοηθάει στην δυναμική προώθησης των ακινήτων σας.
Μαζί με το νομικό και τεχνικό τμήμα της εταιρείας θα συμβάλλουμε στην ταχύτερη και πληρέστερη υποστήριξη και σε νομικά καθώς και τεχνικά θέματα που μπορεί να προκύψουν.
Με εκτίμηση
Ιωάννης Ε. Σαρρής
Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά