SEARCH RESULTS

Shitje prone (1286 Prona)
Hyrje 205 m.k.
 205 m.k.   3 Dhoma gjumi   3 Banja   Po

0 € 0 €/m.k. | Kodi : 231101001-53
Në shitje, Banesa (Hyrje), 2008, 3 Dhoma, 205m.k., Kati: 6, Shtresa : 1, Kati nën cati, Banja : 3, Naftë personale, Ndërtim modern, I ajrosur, Portë e siguruar, Pamje Bregdeti/Deti, Pamje e hapur, Oxhak, Termosifon, Boiler, Qilar, Vend parkimi, Ashensor, Verandë, Këndor
Hyrje 124 m.k.
 124 m.k.   3 Dhoma gjumi   1 Banjo   Po

0 € 0 €/m.k. | Kodi : 231101001-85
Në shitje, Banesa (Hyrje), 2008, 3 Dhoma, 124m.k., Kati: 5, Shtresa : 1, Banja : 1, Naftë personale, 501 m. Dhe lart, Ndërtim modern, I ajrosur, Portë e siguruar, Pamje Bregdeti/Deti, Pamje e hapur, Oxhak, Boiler, Qilar, Vend parkimi, Ashensor, Verandë, Këndor
Hyrje 160 m.k.
 160 m.k.   3 Dhoma gjumi   1 Banjo   Po

0 € 0 €/m.k. | Kodi : 231101001-86
Në shitje, Banesa (Hyrje), 2008, 3 Dhoma, 160m.k., Kati: 5, Shtresa : 1, Banja : 1, Naftë personale, 501 m. Dhe lart, Ndërtim modern, I ajrosur, Portë e siguruar, Pamje Bregdeti/Deti, Pamje e hapur, Oxhak, Boiler, Qilar, Vend parkimi, Ashensor, Verandë
Garsonierë 37 m.k.
 37 m.k.   2 Dhoma gjumi   1 Banjo

5.000 € 135 €/m.k. | Kodi : 231001049-131
Ulje Cmimi
Në shitje, Banesa (Garsonierë), 1970, 2 Dhoma, 37m.k., Kati: -1, Shtresa : 1, Banja : 1, Ashensor
Garsonierë 32 m.k.
 32 m.k.   1 Dhoma gjumi   1 Banjo

8.500 € 266 €/m.k. | Kodi : 231001044-148
Në shitje, Banesa (Garsonierë), 1964, 1 Dhoma, 32m.k., Kati: -1, Shtresa : 1, Banja : 1, Portë e siguruar, Boiler, Qilar, E përshtatshme për studentë, Verandë, Këndor
Hyrje 65 m.k.
 65 m.k.   2 Dhoma gjumi   1 Banjo

10.000 € 154 €/m.k. | Kodi : 231051003-5
Në shitje, Banesa (Hyrje), 1975, 2 Dhoma, 65m.k., Kati: 0, Shtresa : 1, Banja : 1, 501 m. Dhe lart, Oborr
Garsonierë 25 m.k.
 25 m.k.   Vend i përbashkët   1 Banjo

10.000 € 400 €/m.k. | Kodi : 241011002-463
Ulje Cmimi
Exclusive!
Në shitje, Banesa (Garsonierë), 1970, Vend i përbashkët, 25m.k., Kati: 0, Shtresa : 1, Banja : 1, Verandë
Hyrje 49 m.k.
 49 m.k.   1 Dhoma gjumi   1 Banjo

10.000 € 204 €/m.k. | Kodi : 231001049-139
Në shitje, Banesa (Hyrje), 1975, 1 Dhoma, 49m.k., Kati: -1, Shtresa : 1, Banja : 1, Ajër i kondicionuar, Portë e siguruar, E përshtatshme për studentë, Ajër i kondicionuar, Ashensor
Garsonierë 51 m.k.
 51 m.k.   1 Dhoma gjumi   1 Banjo

11.000 € 216 €/m.k. | Kodi : 231101082-98
Në shitje, Banesa (Garsonierë), 1967, 1 Dhoma, 51m.k., Kati: 0, Shtresa : 1, Banja : 1
Shtëpi njëkatëshe 95 m.k.
 95 m.k.   2 Dhoma gjumi   1 Banjo

13.000 € 137 €/m.k. | Kodi : 255101001-116161
Ulje Cmimi
Exclusive!
Në shitje, Banesa (Shtëpi njëkatëshe), 1970, 2 Dhoma, 95m.k., Kati: 0, Shtresa : 1, Banja : 1, Pamje Mali, Pamje e hapur, Oborr
1286
Prona

Gjeni pronën tuaj
Copyright 2017 - Bee real estate