SEARCH RESULTS

Pronë me qira (427 Prona)
Garsonierë 28 m.k.
 28 m.k.   Vend i përbashkët   1 Banjo

15 € 1 €/m.k. | Kodi : 255101001-117463
Exclusive!
Me qira, Banesa (Garsonierë), 2005, Vend i përbashkët, 28m.k., Kati: 0, Shtresa : 1, Banja : 1, Naftë personale, E mobiluar
Garsonierë 35 m.k.
 35 m.k.   Vend i përbashkët   1 Banjo

15 € 0 €/m.k. | Kodi : 255101001-117484
Exclusive!
Me qira, Banesa (Garsonierë), 2005, Vend i përbashkët, 35m.k., Kati: 1, Shtresa : 1, Banja : 1, Naftë personale, E mobiluar
Garsonierë 30 m.k.
 30 m.k.   Vend i përbashkët   1 Banjo

20 € 1 €/m.k. | Kodi : 255101001-117234
Me qira, Banesa (Garsonierë), 2000, Vend i përbashkët, 30m.k., Kati: 2, Shtresa : 1, Banja : 1, Naftë personale, E përshtatshme për studentë
Garsonierë 25 m.k.
 25 m.k.   Vend i përbashkët   1 Banjo

30 € 1 €/m.k. | Kodi : 291001-102
Ulje Cmimi
Me qira, Banesa (Garsonierë), 2005, Vend i përbashkët, 25m.k., Kati: 3, Shtresa : 1, Kati nën cati, Banja : 1, Ajër i kondicionuar, I ajrosur, Pamje Mali, Pamje e hapur, Boiler, Qilar, E përshtatshme për studentë, E mobiluar, Ajër i kondicionuar, Papafingo, Verandë
Mezonetë 40 m.k.
 40 m.k.   2 Dhoma gjumi   1 Banjo

30 € 1 €/m.k. | Kodi : 231001050-178
Me qira, Banesa (Mezonetë), 1991, 2 Dhoma, 40m.k., Kati: -1, Shtresa : 3, Banja : 1, Ajër i kondicionuar, I ajrosur, Pamje Bregdeti/Deti, Pamje Mali, Pamje e hapur, Oxhak, Shtëpi pushimi, E mobiluar, Oborr, Verandë, Këndor
Garsonierë 40 m.k.
 40 m.k.   1 Dhoma gjumi   1 Banjo

40 € 1 €/m.k. | Kodi : 291001-685
Me qira, Banesa (Garsonierë), 1985, 1 Dhoma, 40m.k., Kati: 2, Shtresa : 1, Banja : 1, Naftë personale, 501 m. Dhe lart, I ajrosur, Portë e siguruar, Boiler, E mobiluar, Ajër i kondicionuar, Verandë
Hyrje 40 m.k.
 40 m.k.   1 Dhoma gjumi   1 Banjo

45 € 1 €/m.k. | Kodi : 291001-471
Me qira, Banesa (Hyrje), 1978, 1 Dhoma, 40m.k., Kati: 2, Shtresa : 1, Kati nën cati, Banja : 1, Ajër i kondicionuar, 501 m. Dhe lart, I ajrosur, Portë e siguruar, Pamje Bregdeti/Deti, Pamje e hapur, Boiler, Shtëpi pushimi, E përshtatshme për studentë, E mobiluar, Ajër i kondicionuar, Verandë
Garsonierë 50 m.k.
 50 m.k.   1 Dhoma gjumi   1 Banjo

50 € 1 €/m.k. | Kodi : 291001-50
Me qira, Banesa (Garsonierë), 1995, 1 Dhoma, 50m.k., Kati: 1, Shtresa : 1, Banja : 1, Naftë qëndrore, Pamje e hapur, Boiler, E përshtatshme për studentë, E mobiluar, Ajër i kondicionuar, Oborr, Verandë, Këndor
Garsonierë 35 m.k.
 35 m.k.   1 Dhoma gjumi   1 Banjo

50 € 1 €/m.k. | Kodi : 291001-59
Me qira, Banesa (Garsonierë), 1995, 1 Dhoma, 35m.k., Kati: 1, Shtresa : 1, Banja : 1, Ajër i kondicionuar, Portë e siguruar, Pamje e hapur, Boiler, Shtëpi pushimi, E përshtatshme për studentë, E mobiluar, Ajër i kondicionuar, Oborr, Verandë, Këndor
Hyrje 65 m.k.
 65 m.k.   2 Dhoma gjumi   1 Banjo

50 € 1 €/m.k. | Kodi : 291001-583
Me qira, Banesa (Hyrje), 1978, 2 Dhoma, 65m.k., Kati: 2, Shtresa : 1, Banja : 1, Naftë personale, 501 m. Dhe lart, I ajrosur, Portë e siguruar, Oxhak, Boiler, E mobiluar, Ajër i kondicionuar, Verandë
427
Prona

Gjeni pronën tuaj
Copyright 2017 - Bee real estate