SEARCH RESULTS

Pronë profesionale me qira (653 Prona)
Ndërtesë 1275 m.k.
 1275 m.k.   Vend i përbashkët   0 Banja   Po

10 € 0 €/m.k. | Kodi : 231071036-764
Me qira, Pronë profesionale (Ndërtesë) (Ndërtesë), 2007, Vend i përbashkët, 1275m.k., Kati: 0, Shtresa : 3, Banja : 0, Ajër i kondicionuar, Ndërtim modern, I ajrosur, Portë e siguruar, Pamje Mali, Pamje Parku, Pamje e hapur, Qilar, Ajër i kondicionuar, Vend parkimi, Ashensor, Këndor
Prof. Pronë 10 m.k.
 10 m.k.   Vend i përbashkët   0 Banja   Po

40 € 4 €/m.k. | Kodi : 261011-10
Me qira, Pronë profesionale, 2010, Vend i përbashkët, 10m.k., Kati: 0, Shtresa : 1, Banja : 0, Vend parkimi
Zyrë 19 m.k.
 19 m.k.   Vend i përbashkët   0 Banja

100 € 5 €/m.k. | Kodi : 231001013-40
Ulje Cmimi
Me qira, Pronë profesionale (Zyrë), 1977, Vend i përbashkët, 19m.k., Kati: 8, Shtresa : 1, Kati nën cati, Banja : 0, Ajër i kondicionuar, Pamje Bregdeti/Deti, Ajër i kondicionuar, Verandë
Zyrë 15 m.k.
 15 m.k.   Vend i përbashkët   0 Banja

110 € 7 €/m.k. | Kodi : 231071002-228
Me qira, Pronë profesionale (Zyrë), 1924, Vend i përbashkët, 15m.k., Kati: 3, Shtresa : 1, Banja : 0, Naftë qëndrore
Zyrë 19 m.k.
 19 m.k.   Vend i përbashkët   0 Banja

120 € 6 €/m.k. | Kodi : 231001013-39
Ulje Cmimi
Me qira, Pronë profesionale (Zyrë), 1977, Vend i përbashkët, 19m.k., Kati: 8, Shtresa : 1, Kati nën cati, Banja : 0, Portë e siguruar, Pamje Bregdeti/Deti, Ashensor, Verandë
Zyrë 25 m.k.
 25 m.k.   Vend i përbashkët   0 Banja

120 € 5 €/m.k. | Kodi : 231001045-39
Me qira, Pronë profesionale (Zyrë), 1973, Vend i përbashkët, 25m.k., Kati: 2, Shtresa : 1, Banja : 0, Naftë qëndrore
Zyrë 22 m.k.
 22 m.k.   Vend i përbashkët   0 Banja

130 € 6 €/m.k. | Kodi : 231001037-76
Ulje Cmimi
Me qira, Pronë profesionale (Zyrë), 1960, Vend i përbashkët, 22m.k., Kati: 1, Shtresa : 1, Banja : 0, Ajër i kondicionuar, 501 m. Dhe lart, Portë e siguruar, Pamje Bregdeti/Deti, Pamje Parku, Pamje e hapur, Ajër i kondicionuar, Ashensor
Qilar 136 m.k.
 136 m.k.   Vend i përbashkët   0 Banja

130 € 1 €/m.k. | Kodi : 255101001-2411350
Me qira, Pronë profesionale (Qilar), 1980, Vend i përbashkët, 136m.k., Kati: -1, Shtresa : 1, Banja : 0, 501 m. Dhe lart
Dyqan 8 m.k.
 8 m.k.   1 Dhoma   0 Banja

130 € 16 €/m.k. | Kodi : 231001039-160
Ulje Cmimi
Me qira, Pronë profesionale (Dyqan), 1965, 1 Dhoma, 8m.k., Kati: 0, Shtresa : 1, Banja : 0, Pamje e hapur
Zyrë 22 m.k.
 22 m.k.   Vend i përbashkët   0 Banja

130 € 6 €/m.k. | Kodi : 231001037-619
Ulje Cmimi
Me qira, Pronë profesionale (Zyrë), 2000, Vend i përbashkët, 22m.k., Kati: 5, Shtresa : 1, Banja : 0, Ajër i kondicionuar, Ndërtim modern, Portë e siguruar, Pamje e hapur, Ajër i kondicionuar, Ashensor
653
Prona

Gjeni pronën tuaj
Copyright 2017 - Bee real estate