SEARCH RESULTS

Shitje toke (267 Prona)
Parcelë 1508 m.k.
 1508 m.k.   Dhoma    Banja

8.000 € 5 €/m.k. | Kodi : 255101001-116087
Ulje Cmimi
Exclusive!
Në shitje, Tokë (Parcelë), 0, 1508m.k., Kati: 0, Shtresa : 0
Parcelë 1000 m.k.
 1000 m.k.   Dhoma    Banja

10.000 € 10 €/m.k. | Kodi : 255101001-114005
Ulje Cmimi
Në shitje, Tokë (Parcelë), 0, 1000m.k., Kati: 0, Shtresa : 0
Komplot 200 m.k.
 200 m.k.   Dhoma    Banja

10.500 € 53 €/m.k. | Kodi : 237302001-4027
Në shitje, Tokë (Komplot), 0, 200m.k., Kati: 0, Shtresa : 0, Këndor
Parcelë 300 m.k.
 300 m.k.   Dhoma    Banja

15.000 € 50 €/m.k. | Kodi : 255101001-116065
Exclusive!
Në shitje, Tokë (Parcelë), 0, 300m.k., Kati: 0, Shtresa : 0, 501 m. Dhe lart, Pamje Bregdeti/Deti
Parcelë 250 m.k.
 250 m.k.   Dhoma    Banja

15.000 € 60 €/m.k. | Kodi : 241011002-358
Exclusive!
Në shitje, Tokë (Parcelë), 0, 250m.k., Kati: 0, Shtresa : 0
Parcelë 667 m.k.
 667 m.k.   Dhoma    Banja

16.000 € 24 €/m.k. | Kodi : 232021016-26
Në shitje, Tokë (Parcelë), 0, 667m.k., Kati: 0, Shtresa : 0, Pamje Bregdeti/Deti, Pamje Mali, Pamje e hapur
Parcelë 10000 m.k.
 10000 m.k.   Dhoma    Banja

16.900 € 2 €/m.k. | Kodi : 237302001-4044
Ulje Cmimi
Në shitje, Tokë (Parcelë), 0, 10000m.k., Kati: 0, Shtresa : 0, Pamje Bregdeti/Deti, Pamje Mali
Parcelë 4750 m.k.
 4750 m.k.   Dhoma    Banja

18.000 € 4 €/m.k. | Kodi : 232021016-31
Në shitje, Tokë (Parcelë), 0, 4750m.k., Kati: 0, Shtresa : 0
Komplot 1000 m.k.
 1000 m.k.   Dhoma    Banja

19.000 € 19 €/m.k. | Kodi : 255101001-116019
Exclusive!
Në shitje, Tokë (Komplot), 0, 1000m.k., Kati: 0, Shtresa : 0, 1o Deti, Pamje Bregdeti/Deti
Parcelë 4200 m.k.
 4200 m.k.   Dhoma    Banja

20.000 € 5 €/m.k. | Kodi : 255101001-114027
Ulje Cmimi
Exclusive!
Në shitje, Tokë (Parcelë), 0, 4200m.k., Kati: 0, Shtresa : 0
267
Prona

Gjeni pronën tuaj


Copyright 2015 - Bee real estate