Shtëpi njëkatëshe Konstantinopolitika (Anatoliki Thessaloniki)
Kodi : 231101001-63

Shitje

420.000 € 1.680 €/m.k.

Konstantinopolitika (Anatoliki Thessaloniki) Exclusive!
Në shitje, Banesa (Shtëpi njëkatëshe), 2010, 4 Dhoma, 250m.k., Kati: 0, Shtresa : 4, Banja : 2, Gaz individual, Ndërtim modern, Dhomë loje, Portë e siguruar, Pamje Bregdeti/Deti, Pamje e hapur, Oxhak, Boiler, Qilar, Ajër i kondicionuar, Vend parkimi, Oborr, Ashensor, Verandë, Alarm

Shtëpi njëkatëshe
Kodi : 231101001-63

Shitje

420.000 € 1.680 €/m.k.

  250 m.k.    4 Dhoma gjumi   2 Banja   Po   Printim


Konstantinopolitika (Anatoliki Thessaloniki) Exclusive!
Në shitje, Banesa (Shtëpi njëkatëshe), 2010, 4 Dhoma, 250m.k., Kati: 0, Shtresa : 4, Banja : 2, Gaz individual, Ndërtim modern, Dhomë loje, Portë e siguruar, Pamje Bregdeti/Deti, Pamje e hapur, Oxhak, Boiler, Qilar, Ajër i kondicionuar, Vend parkimi, Oborr, Ashensor, Verandë, Alarm

Karakteristikat e posacme

 • Tipi: Shtëpi njëkatëshe
 • Kati: 0
 • Shtresa : 4
 • WC: 2
 • Ngrohje: Gaz individual
 • Viti i ndërtimit: 2010
 • Viti i ndërtimit: 2010
 • Ashensor
 • Qilar
 • Verandë
 • Ajër i kondicionuar
 • Oxhak
 • Boiler
 • Portë e siguruar
 • Dhomë loje
 • Alarm
 • Ndërtim modern
 • Oborr
 • Pamje Bregdeti/Deti
 • Pamje e hapur
 • Distance nga deti: 501 m. Dhe lart
Udhëzime: Zgjidh katrorin dhe formuloni zonat në hartë që të shikoni prona të ngjashme zgjidhni dorën që të zhvendoseni në hartë i të shikoni informacione të nje zone që ju intereson
Tzaros Konstantinos

Basileos Irakleiou 23, 54624
Kentro, Thessaloniki
Telefon: 2310 222 905
email: info@bee-executive.gr

Basileos Irakleiou 23, 54624
Kentro, Thessaloniki
Telefon: 2310 222 905
email: info@bee-executive.gr
Mësoni më tepër
Kontakti
të gjitha fushat janë të detyrueshme

Kërkimi i ri

Prona të ngjashmeCopyright 2017 - Bee real estate