Υπολογιστής δανείου
  • 127500.0 €
  • 4.60%
  • Μηνιαία δόση
    583€
    Σε συνεργασία με
    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

    Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    * Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
    Γιώργος
    Δεληστάθης

    Στοιχεία Διεύθυνσης:
    Κ.Καρτάλη 1 382 21

    Βόλος, Βόλος

    Τηλέφωνο: 24210 78205

    Email: info@bee-iolkos.gr

    Γνωρίστε περισσότερα

    Bee Iolkos
    Επικοινωνία
  • Μονοκατοικία 190 τ.μ.
    Άγιος Λαυρέντιος (Αρτέμιδα)
    • 190 τ.μ.
    • Δωμάτια 3
    • Μπάνια 1
    • ΙΣ
    • WC 1
    170000 894/τ.μ.
    Κωδ. Ακινήτου: 261015-561

    Διατίθεται προς πώληση κατοικία πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου , εμβαδού 190,14 τ.μ. σε οικόπεδο 175,91 τ.μ. + 55,90 τ.μ. , με 30,96 τ.μ. υπόγεια (δυο χώροι ανεξάρτητοι , λεβητοστάσιο και αποθήκη), κτισμένη το 1900 και πλήρως ανακαινισμένη το 1985 . 

    Οι κύριοι χώροι αναπτύσσονται σε δυο ορόφους . Στο ισόγειο εκτός της εισόδου υπάρχει ξενώνας - καθιστικό τριών ατόμων με τζάκι και λουτρό , κουζίνα με χώρο φαγητού , ένα υπνοδωμάτιο , όλα με μικρές διαβαθμίσεις επίπεδων και η ξύλινη σκάλα που οδηγεί στον ορόφου . Στον όροφο βρίσκεται ένα μεγάλο καθιστικό με τζάκι και επτά παράθυρα με πανοραμική θέα , δυο υπνοδωμάτια και ένα λουτρό . Φιλοξενούνται συνολικά εννέα άτομα σε υπνοδωμάτια και πέντε άτομα στο καθιστικό ( υπάρχουν δυο γωνιακοί καναπέδες που γίνονται διπλά κρεβάτια και ένα ντιβάνι ). 

    Εξωτερικά υπάρχει αυλή καγκελόφραχτη και πλακόστρωτη με στεγασμένους φούρνους και χώρος εξωτερικός ελαφρά υπερυψωμένος 55,90 τμ . 

    Οι κύριοι προσανατολισμοί είναι ο νότος και η δύση . Από τα δυτικά παράθυρα απολαμβάνουμε δύση στο Παγασητικό και από τα νότια την άποψη του χωριού . 

    Οι ιδιοκτήτες (τρεις αρχιτέκτονες ) κατά την ανακαίνιση φρόντισαν εκτός από τη λειτουργικότητα του χώρου να σεβαστούν απολύτως την τοπική αρχιτεκτονική τόσο ως προς τη διατήρηση της μορφής όσο και ως προς τη χρήση των υλικών . Η στέγη ανακατασκευάστηκε εξαρχης ξύλινη με πλάκες , οι επιφάνειες σοβατισμένες και πέτρινες εμφανείς επανελήφθησαν ως είχαν , τα δάπεδα ξύλινα και πέτρινα επίσης . Τα κουφώματα και τα ντουλάπια της κουζίνας αντικαταστάθηκαν με καινούργια από καστανιά με τοπική εμφάνιση και λειτουργία . Υπάρχει κεντρική θέρμανση με πετρέλαιο . 

    Το σπίτι βρίσκεται μέσα στον ιστό του χωριού , πάνω από την κεντρική πλατεία και σε απόσταση 10 μ από το κεντρικό καλντερίμι του χωριού ( οδός Πηλίου ) .Υπάρχει δυνατότητα προσέλευσης οδικώς από το πάνω μέρος του χωριού και δυνατότητα στάθμευσης σε απόσταση 30 μ . 

    Ο Άγιος Λαυρέντιος χρισμένος σε υψόμετρο 600 μ βρίσκεται ακριβώς κάτω από το χιονοδρομικό κέντρο των Χανίων και σε απόσταση 10000μ από τη θάλασσα . Παρουσιάζει ιστορικό ενδιαφέρον καθόσον φιλοξενεί την Μονή του Αγίου Λαυρέντιου κτισμένη τον 11 αιώνα καθώς και άλλες εκκλησιές του 1700 μΧ . Διατηρεί αυθεντικό χρώμα με κυρία πηγή εσόδων των κατοίκων του τη γεωργία και σημαντική πηγή τον τουρισμό . Διοργανώνονται ετησίως πολλά θρησκευτικά πανηγύρια ,τα τελευταία χρόνια συγκεντρώνει το ενδιαφέρον επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό ο κύκλος μουσικών εκδηλώσεων "Μουσικό Χωριό" . Τιμή συζητήσιμη. Υπεύθυνος μεσίτης Δεληστάθης Γεώργιος, κινητό +30 6981091739

    Bee Iolkos Real Estate

    Αγοραπωλησίες, Ενοικιάσεις, Εκτιμήσεις Ακινήτων

    Κ. Καρτάλη 1 & Ιάσονος (1ος όροφος), (πάνω από την τράπεζα Πειραιώς), Βόλος

    Τηλέφωνο: 24210.78.205

    Ώρες Επικοινωνίας: 10.00-14.00 & 18.00-21.00

    E-mail: info@bee-iolkos.gr - georgedelistathis@gmail.com

    Website: www.bee-iolkos.gr

    Μονοκατοικία
    Επίπεδα: 2
    Θέρμανση: Αυτόνομη πετρέλαιο
    Ενεργειακή Κλάση: Δ
    Έτος Κατασκευής: 1900
    Έτος Ανακαίνισης: 1985
    Επιπλωμένο
    Τζάκι
    Επενδυτικό
    Πρόσοψης
    Εσωτερική Σκάλα
    Επιτ/νται Κατοικίδια
    Συνεργαζόμενο Γραφείο:
    Bee Iolkos