Υπολογιστής δανείου
  • 1500000.0 €
  • 4.60%
  • Μηνιαία δόση
    583€
    Σε συνεργασία με
    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

    Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    * Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
    Μάνθος Κουκουτίνης
    Μάνθος
    Κουκουτίνης

    Στοιχεία Διεύθυνσης:
    Φιλελλήνων 2 65403

    Κέντρο, Καβάλα

    Τηλέφωνο: 2511104227

    Email: info@bee-project.gr

    Γνωρίστε περισσότερα

    Bee Project
    Επικοινωνία
  • Διαμέρισμα 63 τ.μ.
    Πύργος (Ελευθερές)
    • 63 τ.μ.
    • Δωμάτια 1
    • Μπάνια 1
    • ΙΣ
    2000000 31746/τ.μ.
    Κωδ. Ακινήτου: 351001-38
    Πωλείται, από την BEE-PROJECT,στην περιοχή ΠΥΡΓΟΣ κοντά στο 130ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Θεσ/νικης- Καβάλας, κ 6 χλμ από τα ιαματικά λουτρά Ελευθερών και 150 μ από την καταγάλανη παραλία, οικόπεδο έκτασης 6.200 τ μ με κτισμένα 10 ανεξάρτητα επιπλωμένα και πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα .Συγκεκριμένα το συγκρότημα κατοικιών περιλαμβάνει . 3 ισόγεια διαμερίσματα επιφανείας 63τ μ. 3 διαμερίσματα 1ου ορόφου επιφανείας 63 τ μ . 2 ισόγεια διαμερίσματα επιφανείας 71 τ μ 2 διαμερίσματα 1ου ορόφου επιφανείας 71 τ μ. Όλα τα παραπάνω διαθέτουν 1 δωμάτιο ,σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και ευρύχωρο μπαλκόνι με θέα στο Αιγαίο πέλαγος. Οι 5 κατοικίες που βρίσκονται στον 1ο όροφο διαθέτουν και τζάκι. Σε κάθε κατοικία αντιστοιχεί χρήση οικοπέδου 300 τ μ, ενώ προσφέρεται και πρόσβαση σε υπαίθριo barbeque. Διαθέτουν θέρμανση με κλιματισμό, έχουν πολυτελή κατασκευή, διαμπερές, με πόρτα ασφαλείας, Θέα σε Παραλία/Θάλασσα, θέα στο Βουνό, σε ανοιχτωσιά, με ηλιακό Θερμοσίφωνα, με χώρο στάθμευσης ιδανικό για επενδυτική κίνηση.
    Διαμέρισμα
    Επίπεδα: 1
    Θέρμανση: Κλιματισμός
    Ενεργειακή Κλάση: Α
    Έτος Κατασκευής: 2019
    Επιπλωμένο
    Πόρτα Ασφαλείας
    Κήπος
    Ηλιακός Θερμ/νας
    Χώρος Στάθμευσης
    Βεράντες
    Κλιματισμός
    Τζάκι
    Διαμπερές
    Πρόσοψης
    Συνεργαζόμενο Γραφείο:
    Bee Project