Γκαρσονιέρα Νέες Παγάσες (Βόλος) 16.500 € 532 €/τ.μ.

Κωδικός: 261012-53 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

Στη περιοχή των Αλυκών Βόλου (Νέες Παγασές), διατίθεται προς πώληση γκαρσονιέρα που χρήζει μικρής ανακαίνησης.Πρόκειται για διαμέρισμα λίγα μέτρα μακριά απο τη θάλασσα και πολύ κοντά στο πεζόδρομο των Αλυκών. Η τοποθεσία είναι ιδανική μιας και είναι σε πολύ μικρή απόσταση απο όλα σχεδόν τα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής (παραλία, εμπορικά καταστήματα, πεζόδρομος, νυχτερινά μαγαζιά).
Τα μπαλκόνια του διαμερίσματος έχουν θέα τη θάλασσα και το Πήλιο αντίστοιχα ενώ στη πολυκατοικία υπάρχει κοινόχρηστη πυλωτή για τους ενοίκους με θέσεις πάρκινγκ.Όλα τα παραπάνω και σε συνδιασμό την πολύ καλή τιμή στη οποία διατίθεται,το καθιστούν ιδανικό ως εξοχικό διαμέρισμα για όσους θέλουν να εξερευνήσουν την ευρύτερη περιοχή.

Tσικρικάς Λάμπρος


Μαγνήτων 14, 38333
Βόλος
Τηλέφωνο: 24210 78205
Email: info@bee-iolkos.gr


Ονομάζομαι Λάμπρος Τσικρικάς.Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αγριά-Βόλου και είμαι Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Σπούδασα στο A.Τ.Ε.Ι Λάρισας στο τμήμα Μηχανικών Έργων Υποδομής.Για χρόνια,έχω δουλέψει ως επιβλέπων μηχανικός σε κατασκευαστικές εταιρείες της πόλης μου ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά