Γκαρσονιέρα Διοικητήριο (Κέντρο Θεσσαλονίκης) 8.500 € 266 €/τ.μ.

Κωδικός: 231001044-148 Αποθήκευση ακινήτου
Εκτύπωση Facebook

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ Studio σε καλή κατάσταση κοντά στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έτος κατασκευής 1964. Έχει εμβαδό 32τ.μ. μεικτά (22τ.μ. καθαρά) και βρίσκεται στο υπόγειο.

Το Διαμέρισμα αποτελείται από:
- κουζίνα
- υπνοδωμάτια
- αυλή
- μπάνιο με ντουζιέρα και παράθυρο
- ξεχωριστή αποθήκη 28τ.μ.

Διαθέτει αναμονή για ατομική θέρμανση αερίου και κλιματισμό (στην παρούσα φάση δεν υπάρχει μέσο θέρμανσης). Επίσης, διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλή υάλωση, πόρτα ασφαλείας και ηλεκτρικό θερμοσίφωνα.

Μεγάλο πλεονέκτημα του είναι η ευρύχωρη αυλή στον ακάλυπτο που ανήκει εξ' ολοκλήρου στο διαμέρισμα.

Το Διαμέρισμα είναι ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ το 2012 και διαθέτει νέα ηλεκτρολογική και υδραυλική εγκατάσταση. Βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά, κοντά σε Συγκοινωνία, Υπηρεσίες, Σχολεία και Τράπεζες.

Ο χώρος αξίζει επισκέψεως.

Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας ή ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Η θέση και το στίγμα στο χάρτη είναι ενδεικτική.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και το Α.Φ.Μ.

Για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία, συμβουλή και ενέργεια.

Bee Real Estate

Τζιαμπάζης Μιχάλης


Μητροπόλεως 20, 54624
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 26 00 03
Email: info@bee-spot.gr


Ονομάζομαι ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΙΑΜΠΑΖΗΣ και είμαι σύμβουλος ακίνητης περιουσίας, μέλος της Bee real estate. Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1988 και είμαι διπλωματούχος ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Α.Π.Θ. (2010) με μεταπτυχιακές σπουδές στον ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ Α.Π.Θ. ... Γνωρίστε περισσότερα

Επικοινωνία

* όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά