Απόστολος Κουμπάνης
Απόστολος
Κουμπάνης

Στοιχεία Διεύθυνσης:
Καρακάση 52 54644

Ανατολική, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 98 98 70

Email: info@bee-one.gr Αποφοίτησα από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1987. Δραστηριοποιήθηκα αρχικά στην Αθήνα ιδρύοντας το δικό μου γραφείο με αντικείμενο την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών επαγγελματικών χώρων και χώρων κατοικίας. Για χρονική περίοδο πέντε ετών 1990-1994 το γραφείο ανέλαβε και διεκπεραίωσε τη μελέτη & επίβλεψη ενός μεγάλου αριθμού ιδιωτικ...

Γνωρίστε περισσότερα

Bee One
Επικοινωνία
  • Κτίριο 2950 τ.μ.
    Πυλαία (Θεσσαλονίκη - Περιφ/κοί δήμοι)
    • 2950 τ.μ.
    • Δωμάτια 0
    • Μπάνια 0
    • ΙΣ
    2500000 847/τ.μ.
    Κωδ. Ακινήτου: 231071036-758

    ΠΩΛΕΙΤΑΙ  αυτόνομο κτίριο συνολικής επιφανείας 2950 τμ σε οικόπεδο τεσσάρων στρεμμάτων στην περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, δίπλα σε διασταύρωση της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης Μουδανιών με οδό μεγάλης προβολής.

    Πρόκειται για δύο κτίρια, το πρώτο αναπτύσσεται σε ισόγειο και 1ο όροφο, ενώ το δεύτερο αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και δύο ορόφους.

    Διαθέτει μεγάλους εκθεσιακούς χώρους, τζαμαρίες σε όλο το ύψος του, αυτόνομη θέρμανση με δικό του λεβητοστάσιο και δάπεδα από πλακίδια γρανίτη. Διαθέτει ακόμη διπλό κλιμακοστάσιο, δύο εσωτερικά ασανσέρ επικοινωνίας όλων των επιπέδων μεταξύ τους, 2 κουζίνες, 6 λουτρά, χώρους Γραφείων & λογιστηρίων και αποθήκες.

    Βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο στην καρδιά του εμπορικού κέντρου ανατολικά της πόλης με αγορά και στάσεις λεωφορείων.

    Πρόκειται για ένα ακίνητο που μπορεί να λειτουργήσει και ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ή πολυκατάστημα και μπορεί να φιλοξενήσει πολλές δραστηριότητες και εμπορικές χρήσεις, σε  ιδιαίτερα πλεονεκτική τοποθεσία!

    Ένα μοναδικό ακίνητο στα ανατολικά της πόλης!

    Κτίριο
    Επίπεδα: 3
    Θέρμανση: Αυτόνομη πετρέλαιο
    Ενεργειακή Κλάση: Ζ
    Έτος Κατασκευής: 2001
    Αποθήκη
    Πόρτα Ασφαλείας
    Ασανσέρ
    Κήπος
    Χώρος Στάθμευσης
    Διαμπερές
    Πρόσοψης
    Εσωτερική Σκάλα
    Συνεργαζόμενο Γραφείο:
    Bee One